Citate scurte - Citate despre Timp

A fi negru în această țară și a fi relativ conștient înseamnă a fi furioasă aproape tot timpul.

Și să știi că eu sunt cu tine mereu da, până la sfârșitul timpurilor.

Nixon este unul dintre puținii din istoria acestei țări care a candidat pentru funcții înalte vorbind din ambele părți ale gurii în același timp și mințind din ambele părți.

Știi, poate tocmai m-am născut într-un moment nepotrivit, dar îmi plac toate lucrurile romantice. Puffy înțelege asta. De ultima mea zi de naștere, mi-a acoperit podeaua camerei de hotel cu petale de trandafiri și a avut flori și lumânări în toată camera.

E simplu hokum. Dacă nu îi poți convinge, încurcă-i. Este un vechi truc politic. Dar de data asta nu va funcționa.

Votul este un drept cel mai bine exercitat de persoanele care și-au luat timp să învețe despre probleme.

E timpul să devină adevărat, oameni buni. Speranța și schimbarea nu funcționează. Speranța și schimbarea nu sunt o soluție. Speranța și schimbarea nu sunt o muncă.

Oamenii care nu mă cunosc au păreri despre mine. Asta e partea care este foarte dureroasă. Pentru că cum îți faci o părere despre cineva dacă nu l-ai întâlnit niciodată sau ai petrecut timp cu ei? Deci totul se bazează pe auzite sau lucruri pe care le-au citit.

Nicio țară nu poate acționa cu înțelepciune simultan în fiecare parte a globului în fiecare moment al timpului.

Primești idei din visarea cu ochii deschiși. Primești idei din plictiseală. Primești idei tot timpul. Singura diferență dintre scriitori și alți oameni este că observăm când o facem.