Citate scurte - Citate despre Dumnezeu

Discernământul este chemarea lui Dumnezeu la mijlocire, niciodată la găsirea greșelilor.

Sunt evreu. Nu mă antrenez. Dacă Dumnezeu ar fi vrut să ne aplecăm, ar fi pus diamante pe podea.

De peste 70 de ani, Gibson produce cele mai bune chitare electrice la care lumea a fost martoră. Sunt la fel de americani ca Dumnezeu, arme și rock and roll.

Dumnezeu poate să-ți ierte păcatele, dar sistemul tău nervos nu.

Obișnuiam să mă durea atât de tare încât Îl întrebam pe Dumnezeu de ce, ce am făcut ca să merit ceva din toate astea? Simt acum că El mă pregătea pentru asta, pentru viitor. Așa văd eu.

Am domesticit transcendența lui Dumnezeu. Adesea aflăm despre Dumnezeu în același timp în care învățăm despre Moș Crăciun, dar ideile noastre despre Moș Crăciun se schimbă, se maturizează și devin mai nuanțate, în timp ce ideile noastre despre Dumnezeu pot rămâne la un nivel destul de infantil.

O sa fac tot ce-mi sta in putinta. Asta este tot ce pot face. Îți cer ajutorul – și al lui Dumnezeu.

Fața pe care o ai la 25 de ani este fața pe care ți-a dat-o Dumnezeu, dar fața pe care o ai după 50 este fața pe care ai câștigat-o.

Robia este a minții și libertatea este a minții. Dacă spui „Sunt un suflet liber. Sunt un fiu al lui Dumnezeu care mă poate lega, vei fi liber.

M-am uitat la multe femei cu poftă. Am comis adulter în inima mea de multe ori. Dumnezeu știe că voi face asta și mă iartă.