Citate scurte - Citate despre Varsta

Am fost mereu obsedat să fiu faimos. Am avut păpuși de hârtie Marilyn Monroe în copilărie și am fost mereu obsedat de ea. Tocmai am fost condus în acea direcție și niciunul dintre prietenii mei nu a fost. Deci, nu știu ce mi-a pus acel insectă la o vârstă fragedă.

Îmi place să fiu singură ca să pot scrie. Dar concentrarea te poate răni. Nu vreau să fiu o victimă a stresului la vârsta mijlocie timpurie.

Toate rapoartele mele timpurii de la școală de la vârsta de 5 ani au fost „Daniel trebuie să învețe să nu distragă atenția celorlalți”.

Întotdeauna am crezut că Rats sunt distractive, dar unul dintre lucrurile foarte frumoase despre vârsta Saga este că mă pot uita în urmă și mă gândesc: Când eram mai mic, eram într-o trupă grozavă. A fost întotdeauna un lucru colectiv.

La vârsta de 11 ani aveam vreo 6 metri înălțime și vocea mi se rupsese complet. Asta a cauzat probleme. Eram acest copil stricat, neatrăgător, foarte neatrăgător. Nu eram cool și nu eram un tocilar. Nici nu voiam să mă potrivesc cu nimeni.

Cred că simt asta, dar tu nu crezi că ești pentru că la un moment dat nu ai vârstă, dar nu crezi că ești ceva. Simți viața pe care ai trăit-o. Simt că. Au trecut cincizeci de ani lungi.

Întotdeauna am încercat să fac tot ce am putut și vreau să fiu cea mai bună vârstă, indiferent de vârstă aș avea.

Sarcina crucială a bătrâneții este echilibrul: a se menține suficient de bine, doar suficient de curajos, doar gay și interesat și suficient de sincer pentru a rămâne o ființă umană sensibilă.

Niciodată nu m-am îndreptat prea mult spre linie. Am fost un pic deranjant. Toate rapoartele mele timpurii de la școală de la vârsta de 5 ani au fost „Daniel trebuie să învețe să nu distragă atenția celorlalți”. Și acum, asta mă ocup de existență.

Primul meu loc de muncă a fost în retail la vârsta de 14 ani și de atunci am lucrat în industrie.