Citate scurte - Citate despre Educatie

În familia mea, a existat o prioritate cardinală – educația. Facultatea nu era o opțiune, era obligatorie. Așa că, deși nu aveam mulți bani, am făcut-o să funcționeze. M-am înscris pentru ajutor financiar, Granturi Pell, studii de muncă, orice am putut.

Desigur, UE și statele membre trebuie să depună eforturi pentru a se asigura că persoanele care se mută dintr-o țară în alta își înțeleg obligațiile și drepturile în domenii precum sănătatea, siguranța rutieră și educația continuă.

Am făcut studii medii.

Educația, în special învățământul superior, va duce Africa în curentul principal al globalizării.

Știu că sunt lucruri pe care le-am făcut în educație și care nu vor fi niciodată inversate. Încă nu am făcut asta în film pentru că sunt aici doar de aproximativ nouă luni.

Mărturisesc că timp de cincisprezece ani eforturile mele în educație și speranțele mele de succes în stabilirea unui sistem de educație națională au fost întotdeauna asociate cu ideea de a cupla educația acestei țări cu comunitățile religioase care există.

Cercetările arată că copiii se descurcă mai bine la școală și sunt mai puțin probabil să abandoneze școala atunci când sunt implicați tații. Părinții implicați pot întări comunitățile, pot îndruma și îndruma elevii și pot demonstra prin acțiunile lor cât de mult prețuiesc educația copiilor lor.

Dacă este important să crești următoarea generație, de ce nu sunt cei mai calificați, cei mai bine plătiți? De ce nu suntem la fel de preocupați de evoluția lor în carieră precum ne preocupă cei care lucrează în serviciile de educație sau sănătate?

În Olanda, au ajuns exact la aceeași concluzie. Acolo au adoptat un sistem de educație laică, pentru că au considerat imposibil să unească corpurile religioase în orice sistem de instruire religioasă combinată.

Ne confruntăm cu o alegere în aceste alegeri. Președintele Obama luptă pentru schimbări care cresc economia de la mijloc și îi ajută pe toți americanii să reușească – locuri de muncă, educație, reforma sănătății, DREAM Act, salariu egal pentru femei. El ne face să mergem înainte cu oportunități astăzi pentru prosperitate mâine. Mitt Romney vrea să ne aducă înapoi la ieri.