Citate scurte - Citate Amuzante

Este amuzant pentru că tocmai am avut o slujbă în timpul verii pentru VH1, un proiect pe care l-am făcut, numit Strange Frequency, în care am ajuns să cânt într-un cântăreț al unei trupe rock goth.

Vrei să-mi cer scuze după fiecare glumă? Dacă nu jignește pe cineva, probabil că nu este o glumă. Probabil este o observație care nu este amuzantă. Trebuie să jignească pe cineva undeva.

Adică, sunt căsătorită în primul rând cu una dintre, dacă nu cu cele mai minunate femei din lume. Ea este totul – amuzantă, atrăgătoare, muncitoare, are integritate, mă iubește până la capăt.

Billy Tauzin este unul dintre cei mai interesanți oameni din Washington. Este inteligent, amuzant și interesant.

Un film pe care îl iubesc este „Raising Arizona” și care este amuzant, dar este destul de indie și ciudat și ciudat și ciudat. Mi-ar plăcea să fac așa ceva. Cine ştie?

De fapt, am încercat să prăjesc pe cineva care nu-mi place și nu merge bine. Ori sunt un sport rău, ori nu sunt atât de amuzant pe cât aș putea fi.

Și, desigur, Marc Cherry îl intensifică și îl face amuzant. Dar există atât de multe teme universale în spectacol și el a făcut-o atât de amuzant. Știam că se gândea la ceva dacă putea să continue și, din fericire, a făcut-o.

Părinții mei sunt amândoi foarte amuzanți, dar sunt, de asemenea, relativ blând, ființe umane normale, în timp ce eu sunt doar un nebun. Nu știu de unde a venit ridicolul ăsta zgomotos, zgomotos și hammy. Mă bucur doar că mi-am urmat obiectivele și au făcut-o și părinții mei. Nici măcar nu am avut un plan când mi-am târât mama la Los Angeles.

Este atât de amuzant când regizi, pentru că lucrurile încep să apară, încât nu te aștepți să apară și ceva despre care crezi că va apărea, poate că nu prea are impulsul pe care te-ai gândit că ar putea.

E amuzant, totuși, pentru că atunci când am început să merg la curse după ce ne-am cunoscut, eram extrem de nervos. Este ca și cum ai fi în culise și speri să nu te împiedici de ceva sau să nu spargi un amplificator sau să vorbești accidental într-un microfon live, așa că am fost foarte ezitant.