Citate scurte - Citate despre Prietenie

Oamenii presupun instantaneu că nu poți avea o prietenie platonică cu cineva de sex opus. Cred că asta poate fi specific LA – sau Americii.

Știu că am fost un mare prieten cu Tiger Woods. Dar când ai o relație care implică afaceri și prietenie – și partea de afaceri se termină – lucrurile devin întotdeauna puțin neclare.

Aș vrea să ridic paharul către prietenia dintre Rusia și Statele Unite.

Filmele mele sunt întotdeauna preocupate de familie, prietenie, onoare și patriotism.

Idealul întregului Kosovo este apartenența la UE. și o prietenie permanentă cu Statele Unite. Cred și sunt convinsă că visele noastre se vor împlini.

Sunt mândru să reprezint acești bărbați și femei care împuternicesc oamenii din națiunile în curs de dezvoltare și promovează misiunea de pace și prietenie a Corpului Păcii. Acești voluntari fac progrese majore pentru a îmbunătăți viața oamenilor și a comunităților din întreaga lume.

Când Ted Williams a fost aici, introdus în Hall of Fame în urmă cu 37 de ani, a spus că trebuie să fi câștigat, pentru că nu l-a câștigat din cauza prieteniei sale cu scriitorii. Cred că în acest fel, sunt mândru că sunt în această companie în acest fel.

Pentru a consolida o nouă prietenie, în special între străini sau persoane dintr-o lume socială diferită, o scânteie de care ambii au fost acuzați în secret trebuie să zboare de la o persoană la alta și să treacă peste accidentele locului și timpului.

006 a fost un personaj atât de interesant, iar filmul a explorat cu adevărat prietenia lui cu Bond și cum totul a mers prost, așa că a fost o călătorie foarte personală pentru ambele personaje.

Sacrificiile prieteniei erau frumoase în ochii ei atâta timp cât nu i se cerea să le facă.