Citate scurte - Citate Motivationale despre Optimism

Puterea nu constă în apărare, ci în atac.

Marea putere a statului totalitar este că îi obligă pe cei care se tem de el să-l imite.

L-am văzut… liniştit în fotoliul meu. Îmi amintesc că mi-am dorit să poată rămâne în pace așa pentru totdeauna. Am avut senzația că îi ușuresc povara cu forțele mele.

M-am rugat lui Dumnezeu să-mi dea puterea de a supraviețui în fiecare zi și de a înfrunta acele momente din viața mea care vor fi extrem de dureroase. Mi-am pus toată încrederea în Dumnezeu, iar El va avea grijă de mine.

Întotdeauna am fost foarte atletic, ceea ce a ajutat foarte mult, pentru că atunci când am început să fac antrenamentul pentru Bulletproof Monk, a fost nevoie de atât de multă forță încât dacă nu aș fi avut o bază nu prea știu ce aș fi făcut.

Nu există nimic referitor la care un om să fie atât de mult inconștient, cât despre amploarea și puterea prejudecăților sale.

Nu are rost să pictezi piciorul copacului în alb, puterea scoarței strigă de sub vopsea.

M-am simțit invincibil. Puterea mea era cea a unui gigant. Dumnezeu a fost cu siguranță alături de mine. Am spart cinci saloane cu pietre înainte de a lua vreodată o secure.

Dacă un muritor slab trebuie să facă ceva în lume în afară de a mânca pâinea ei, trebuie să existe o subordonare hotărâtă a întregii naturi față de un singur scop, fără nicio importanță cu timpul, care trece, cu o putere care este doar prea limitată.

Forța este o chestiune a minții hotărâte.