Citate scurte - Citate Motivationale despre Optimism

Puterea nu constă în apărare, ci în atac.

Marea putere a statului totalitar este că îi obligă pe cei care se tem de el să-l imite.

L-am văzut… liniştit în fotoliul meu. Îmi amintesc că mi-am dorit să poată rămâne în pace așa pentru totdeauna. Am avut senzația că îi ușuresc povara cu forțele mele.

M-am rugat lui Dumnezeu să-mi dea puterea de a supraviețui în fiecare zi și de a înfrunta acele momente din viața mea care vor fi extrem de dureroase. Mi-am pus toată încrederea în Dumnezeu, iar El va avea grijă de mine.

Poezia este punctul în care puterea noastră a cedat.

Nu știu dacă sunt o vedetă de acțiune sau doar așa se conturează lucrurile. Mi-ar plăcea să fiu blocat în asta pentru totdeauna, dar probabil că este doar o putere în ceea ce privește tipul meu și sunt bine cu asta.

Puterea militară a unei țări reprezintă forța sa națională. Numai atunci când își construiește puterea militară în toate modurile, se poate dezvolta într-o țară înfloritoare.

Ceea ce se numește o lucrare sinceră este una care este înzestrată cu suficientă forță pentru a da realitate unei iluzii.

Îmi dau putere, rămânând departe de orice muzică.

Pentru a face din realizarea morală implicită în știință o sursă de forță pentru civilizație, omul de știință va trebui să aibă și cooperarea filozofului și a profesorului de religie.