Citate scurte - Citate Inteligente

A-ți lipsi inteligența înseamnă a fi în ring legat la ochi.

Nu sunt membru al CIA sau al oricărei alte agenții de informații.

Am descoperit că eforturile noastre de spionaj sovietic nu au produs, practic, niciodată sau foarte rar, vreo informație politică sau economică utilă asupra Uniunii Sovietice.

În munca mea profesională cu Agenția, la sfârșitul anilor ’70, am ajuns să pun la îndoială valoarea multor lucruri din ceea ce făceam, în ceea ce privește impactul agenției de informații asupra politicii americane.

Eforturile noastre de spionaj sovietic nu au produs aproape niciodată, sau foarte rar, nicio informație politică sau economică utilă asupra Uniunii Sovietice.

Există atât de multe lucruri pe care le poate face o mare organizație de spionaj de informații pentru a-și justifica existența, pentru care oamenii pot obține promovări, deoarece ar putea avea rezultate.

Rezistența factorilor de decizie la inteligență nu se bazează doar pe o presupunere ideologică. Nu au încredere în sursele de informații și în oficialii serviciilor de informații pentru că nu înțeleg care sunt problemele reale.

Am avut crize periodice în această țară când informațiile tehnice nu au susținut politica. Aveam golul bombardierului, golul rachetelor.

Tipii de la Ministerul de Externe nu devin agenți. Oficialii de partid, tocilarii Ministerului de Externe, tind să nu se ofere voluntari pentru agențiile de informații occidentale.

Nu eram la curent cu toate informațiile care veneau despre Guatemala, dar am văzut traficul care venea din Guatemala City, pentru că era foarte relevant pentru mine și, desigur, am schimbat ceea ce aveam cu șeful. de gară din Guatemala City.