Citate scurte - Citate despre Natura

Am o fire un pic rebelă.

Știința naturii nu descrie și explică pur și simplu natura, ci face parte din interacțiunea dintre natură și noi înșine.

Fanii știu ce s-a întâmplat cu mine în ultimii doi ani. Mi-am pierdut familia. Am fost destul de devastat din punct de vedere financiar, iar fanii știu că am avut momente grele – și asta este natura fanilor loiali. Ei vor să vadă oamenii pe care îi iubesc și în care cred să se ridice pe picioare.

Nu existau temple sau altare printre noi decât cele ale naturii.

Natura spune că femeile sunt ființe umane, bărbații și-au făcut religii pentru a nega asta. Natura spune că femeile sunt ființe umane, bărbații strigă nu!

Nu există grădinărit fără smerenie. Natura trimite în mod constant chiar și pe cei mai bătrâni învățați ai săi la sfârșitul clasei pentru o gafă flagrantă.

M-am trezit într-o cursă cu Mama Natură pentru a juca cât mai mult baseball înainte ca ea să mă forțeze să mă opresc.

Este natura umană să fii curios despre oameni și să fii mai curios față de tineri decât de bătrâni. Vrem să încurajăm ceva în același timp în care vrem să-l dărâmăm. E atât de normal.

V-aș avertiza că nu atribui naturii nici frumusețe, nici diformitate, ordine sau confuzie. Numai în raport cu imaginația noastră lucrurile pot fi numite frumoase sau urâte, bine ordonate sau confuze.

Numai acel lucru este liber, care există prin nevoile propriei sale naturi și este determinat în acțiunile sale numai de el însuși.