Citate scurte - Citate despre Respect

A dori sau a prefera este aceeași în ceea ce privește binele și răul, că a judeca în ceea ce privește adevărul sau minciuna.

Motivul pentru care are relevanță este pentru că eu, ca personalitate arabă populară – poporul arab mă place și mă respectă – am crezut că este timpul să fac o declarație atât de mică despre ceea ce credeam despre toată treaba asta.

Cred că miezul problemei era că, dacă urma să devenim parteneri, de exemplu, în Stația Spațială Internațională, trebuia să câștigăm respectul unei țări precum Statele Unite și în special al organizației sale spațiale, NASA.

Nu am văzut un jucător în acest joc, atâta timp cât am fost în el, care să nu poată fi lansat pentru… Barry este un jucător de mingi remarcabil. Îl respect enorm. De asemenea, am încredere în ulciorii mei că îi pot lansa lui Barry Bonds și îl pot scoate.

Vorbim despre cineva care a trăit. Trebuie onorat din toate punctele de vedere. Ficțiunea poate lua orice fel de canal – în funcție de căsătoria actorului cu personajul.

Fac un apel comunității internaționale să fie corectă cu poporul irakian. Poziția mea este că respectăm rezoluțiile internaționale, dar în schimb cerem dreptate și răspundere pentru cei care au furat banii Irakului.

Alte trupe ne-au oferit cuvinte pe buze, dar când a venit vorba, s-au cam dat înapoi. A fost puțin dezamăgitor. Dar îi respect. Asta e treaba lor.

Este o distracție imensă de avut atâta timp cât poți să te strecori pe lângă DC. Mi s-a spus uneori că trebuie să am mai mult respect pentru aceste personaje.

Am un mare respect pentru regizorii care știu ce fac.

În armată, puteam exercita puterea de a fi respectat automat datorită medaliilor de pe piept, nu pentru că făcusem ceva corect în momentul de față pentru a câștiga acel respect. Acesta este destul de frumos. Este, de asemenea, o capcană psihologică care poate opri creșterea cuiva și îi poate permite să scape cu pur și simplu un comportament rău.