Citate scurte - Citate despre Respect

Ei bine, fiind așa, la casă și fiind în competiție, a fost foarte greu să fii cu familia. Nu puteam avea vizitatori din respect pentru toți ceilalți acolo. Dar, fiind American Idol, accentul ar fi fost pe mine.

Madonna este profesionistă. Nu-mi place de ea și nu am respect pentru ea, dar nu cred că ar trebui să fie numită muzician sau dansator sau orice știi tu, dar am, ei bine, am respect pentru capacitatea ei de a manipula complet media și puneți-le să lucreze pentru ea.

Deci, pentru mine, este important ca publicul să fie tratat cu mult respect față de inteligența lor. Majoritatea filmelor de la Hollywood nu-și respectă inteligența.

Nu rămâi căsătorit timp de treizeci și nouă de ani din cauza sexului sau chiar din cauza dragostei, ci pentru că partenerul tău este un prieten adevărat pentru tine, pentru că te respectă și te respectă.

A dori sau a prefera este aceeași în ceea ce privește binele și răul, că a judeca în ceea ce privește adevărul sau minciuna.

Motivul pentru care are relevanță este pentru că eu, ca personalitate arabă populară – poporul arab mă place și mă respectă – am crezut că este timpul să fac o declarație atât de mică despre ceea ce credeam despre toată treaba asta.

Cred că miezul problemei era că, dacă urma să devenim parteneri, de exemplu, în Stația Spațială Internațională, trebuia să câștigăm respectul unei țări precum Statele Unite și în special al organizației sale spațiale, NASA.

Nu am văzut un jucător în acest joc, atâta timp cât am fost în el, care să nu poată fi lansat pentru… Barry este un jucător de mingi remarcabil. Îl respect enorm. De asemenea, am încredere în ulciorii mei că îi pot lansa lui Barry Bonds și îl pot scoate.

Vorbim despre cineva care a trăit. Trebuie onorat din toate punctele de vedere. Ficțiunea poate lua orice fel de canal – în funcție de căsătoria actorului cu personajul.

Fac un apel comunității internaționale să fie corectă cu poporul irakian. Poziția mea este că respectăm rezoluțiile internaționale, dar în schimb cerem dreptate și răspundere pentru cei care au furat banii Irakului.