Citate scurte - Citate despre Viata si Sentimente

Am auzit recent la radioul public că există ceva numit Weed Dating. Celibatarii se reunesc intr-o gradina si piesesc iar apoi se fac pe rand, se potrivesc in continuare cu alti oameni. Doi oameni vor curăța un rând și vor schimba cu alte două persoane. Este în Vermont. Nu cred că aș fi foarte bun la Weed Dating.

Îmi place să mă întâlnesc cu cinici – tind să fie incredibil de amuzanți.

De fapt, a fost amuzant pentru că asta era încă în perioada în care ne întâlnim. Primea toate aceste telefoane pentru că se presupune că înainte să ne despărțim, deja ne despărțisem în meserii, în zdrențe sau orice altceva.

Munca îmi ocupă o mare parte din spațiul creierului. Deci, când lucrez, este un lucru. Nu am prea mult timp să mă gândesc la întâlniri.

Am fost în multe situații în care cineva cu care mă întâlnesc a avut mai mult timp pentru o consolă decât mine.

Abia aștept ca surorile mele mai mici să înceapă să se întâlnească, pentru că va fi cu adevărat distractiv să-și iau prietenii.

Am încercat să le spun despre procesul de întâlnire pentru că sunt singură acum și cât de oribil este și câte experiențe nebunești am avut întâlniri. Așa că chiar îl vindeam din greu, dar tot timpul m-a dorit cu adevărat!

Mă întâlnesc cu bărbați mai tineri de la 20 de ani, când aveam 29 de ani, m-am întâlnit cu cineva de 21… bărbații mai tineri sunt doar mai distrași. Îmi place energia lor. Mereu am fost cam tânăr pentru vârsta mea.

Eu și soția mea suntem împreună din 1986. Eu am absolvit în ’86 și ea în ’88. Am început să ne întâlnim când ea avea 17 ani. De fapt, ea a împlinit 18 ani când am început să ne sărutăm și altele.

Îmi face plăcere să mă întâlnesc. Sunt singură, totuși, nu am o relație.