Citate scurte - Citate despre Femei

Femeile sunt întotdeauna cel mai observate atunci când par să observe ele însele cel mai puțin sau să se așeze pentru observație.

Cauza femeii este, în general, Cauza Virtuții.

Când fac sondaje ale femeilor din afaceri, ale Fortune 500, femeile de succes, 80% dintre ele, spun că erau în sport în tinerețe.

Iubesc femeile mai mult decât orice.

De la șaisprezece până la douăzeci de ani, toate femeile, ținute în umor de speranțele și atracțiile lor, par a fi bune.

Nu cred că echilibrul este ceva ce obțineți de la altcineva, este ceva ce femeile trebuie să găsească din interior. Pentru mine, găsirea echilibrului este încă o muncă în desfășurare.

Această criză mondială a apărut fără ca femeile să aibă de-a face cu ea. Dacă femeile lumii nu ar fi fost excluse din treburile lumii, lucrurile ar fi putut fi altfel astăzi.

Oamenilor le ia mult timp să învețe diferența dintre talent și geniu, în special tinerii și femeile ambițioși.

Doar cei mai lipsiți de scuze fundamentaliștii biblici, de exemplu, iau fiecare ordin biblic la propriu. Dacă toți am lua toate scripturile la același nivel de autoritate, atunci am fi mai deschiși spre sclavie, spre supunerea femeilor, către o utilizare mai largă a lapidarii. Isus însuși a vorbit frecvent împotriva divorțului în cei mai puternici termeni.

Este foarte greu pentru o femeie în comedie. Este greu pentru femei să fie îndrăznețe și să nu le pese de ce cred oricine, în special bărbații. Poate de aceea atât de multe benzi desenate femei sunt lesbiene.