Citate scurte - Citate despre Familie

Am multe responsabilități în afara mea. Am o familie mare. Vreau să știu că pot fi întotdeauna de ajutor.

Dar eu sunt armean și înțeleg ce înseamnă să pierzi o țară și să pierzi o familie și să faci masacre și genocide și totul împotriva poporului meu.

Familia mea face aceste oțeturi – din orice, de la struguri la piersici și cireșe. Trecem prin întregul proces cu cuva gigantică și scurgere, le etichetăm și le oferim ca cadouri de Crăciun.

Mai mult decât orice alt cadru – mai mult decât câmpuri de luptă sau săli de consiliu sau o navă spațială îndreptată către călătorii intergalactice – îmi voi pune banii pe familie pentru a oferi o sursă nesfârșită de comedie, tragedie și intrigi.

Nu avem luxul timpului. Cheltuim mai mult din cauza modului în care trăim, dar este important să fim alături de familia și prietenii noștri.

Importanța vieții umane ar trebui respectată universal – și asta se referă la copii înainte de naștere și după. Toți copiii au dreptul de a fi crescuți într-o familie biparentală iubitoare, unde nici măcar nu este posibilă noțiunea de divorț.

Tind să arăt tot ce fac familiei mele, pentru a verifica că nu vor fi jignați.

Deși tichetele Free Choice nu mi-au îndeplinit viziunea despre un sistem de sănătate în care fiecare american ar fi împuternicit să-și angajeze și să-și concedieze compania de asigurări, ele au reprezentat un punct de sprijin pentru alegere și concurență și o supapă de siguranță pentru americanii ai căror angajatori îi forțează deja. să suporte din ce în ce mai mult costurile de asigurări de sănătate ale familiei lor.

Când am crescut în Mississippi – era mâncare bună din sud… dar am crescut și cu o familie grecească, când alți copii mâncau bame prăjite, noi mâncam anghinare aburită. Așa că cred că a jucat un rol important în gătitul meu sănătos.

Sunt doar un băiețel public. Am o diplomă. Sunt dintr-o familie de clasă mijlocie din Devon. Nu am nicio poveste.