Citate scurte - Citate Triste

În principal, m-am gândit la Barney când eram copil. Poți oricând să te uiți în fețele copiilor și să vezi ce gândesc, dacă sunt fericiți sau triști. Asta am încercat să fac cu Barney.

Ultimii 6 ani și jumătate au fost cei mai uimitori ani din viața mea. Este trist că s-a încheiat, dar Avril și cu mine suntem încă o familie și mergem înainte în cel mai pozitiv mod posibil.

Unul dintre comentariile triste despre modul în care sunt privite femeile în societatea noastră este că trebuie să ne încadram într-o categorie. Nu am simțit niciodată că trebuie să fiu într-o singură categorie.

Dacă IAAF consideră că aceasta este calea corectă pentru drepturile TV și toate celelalte, regula va rămâne. Oricât de mult îmi doresc să fiu pe podium, în seara asta este o noapte tristă pentru atletism.

Odată mă duceam la hotel și un cuplu mi-a văzut inelul cu Blues pe el. Ei au spus: „Tu joci blues. Muzica aceea este atât de tristă. Le-am dat bilete la spectacol, iar ei au venit după aceea și au spus: „N-ai cântat niciun cântec trist”.

Este un moment trist, într-adevăr, când părinții devin puțin speriați de copiii lor.

Chiar și atunci când încep cu o situație care este practic amuzantă sau tristă, îmi place să continui să caut în ea. Îmi place să intru în mijlocul unei relații, să explorez locurile subtile.

Tot ce trebuie să faci este să arunci o privire tristă, iar el ar încerca să facă ceva pentru tine.

Gorilele sunt în pericol de a fi distruse de virusul Ebola. Simt că avem timp limitat să-i cunoaștem și să-i înțelegem și vor dispărea – este teribil de trist. Nu ar fi grozav dacă am putea opri asta?

Ultimii ani au fost cei mai fericiți ai mei. Sunt fericit în anii că cei mai mulți oameni sunt albaștri și triști și așteaptă să moară. Nu simt asta deloc. Zâmbetul are mult de-a face cu asta. Îți poți ridica moralul zâmbind puțin.