Citate scurte - Citate Faimoase

Ține-te de asta. Ai un autograf. O să fiu celebru într-o zi.

Pe vremea când această celebră bătălie istorică s-a purtat în Kosovo, oamenii se uitau la stele, așteptând ajutor de la ele. Acum, șase secole mai târziu, se uită din nou la stele, așteptând să le cucerească.

Ei mănâncă mâncărurile delicate ale unor bucătari celebri cu aceeași plăcere cu care devorează mâncăruri groaznice țărănești, mai ales compuse din usturoi și roșii, sau caracatiță de pescar și creveți, prăjite în ulei de măsline puternic parfumat pe o mică plajă pustie.

Persoanele celebre în arte participă la nemurirea prinților și sunt pe picioare cu ei.

Cel mai mare lucru pe care îl uită toată lumea, ești celebru și la televizor și tot, dar cred că este ceva foarte satisfăcător să poți scrie o melodie, să o înregistrezi și să iasă așa cum ai auzit-o în capul tău, sau chiar mai bine.

Încet, dar sigur, dobândim acea celebră cultură a democrației, care este obiectivul nostru.

Indy face pilotul de curse. Deveniți faimos când vii aici.

În Australia, există un spectacol foarte faimos numit „Acasă și departe”. Am fost ales pentru asta la 15 ani. În ziua în care am început să filmez, viața mi s-a schimbat.

Remarcile celebre sunt foarte rar citate corect.

Câțiva regizori foarte renumiți au început în camera de corespondență, care tocmai intră în studio, cunoaște oameni, cunoaște rutina.