Tricouri personalizate
Ecitate
Acasa Proverbe Proverbe celebre Citate Citate celebre Legile lui Murphy Dictionare Blog
Tristete  Cauta in site:

Citate despre "tristete"
In aceasta pagina veti dscoperi o colectie impresionanta de Citate cu Tristete si despre Tristete.

tristete tristete  Esti om pana in clipa in care oasele incep sa-ti scartaie de tristete...Dupa aceea,ti se inchid toate drumurile..
Autor: Emil Cioran


tristete tristete  O tristete ce nu stie sa râda, o tristete fara masca este o pierzanie ce lasa‑n urma ciuma si, fara indoiala, de n‑ar fi râsul, râsul oamenilor tristi, societatea supunea de mult la penalitati mâhnirile.
Autor: Emil Cioran


tristete tristete  Niciun pictor n‑a reusit sa redea singuratatea resemnata din privirea dobitoacelor, fiindca niciunul nu pare a fi inteles incompatibilul ochilor animalici: o enorma tristete si o lipsa de poezie echivalenta.
Autor: Emil Cioran


tristete tristete  "La capatul oricarei melancolii, exista posibilitatea unei mangaieri sau a unei resemnari. elementele estetice din ea, includ virtualitati de armonie viitoare, care niciodata nu exista intr-o tristete profunda si organica. Din acest motiv, o fenomenologie a tristetii ajunge la ireparabil pe cand una a melancoliei la vis si gratie."
Autor: Emil Cioran


tristete tristete  Toate neputintele se reduc la una: aceea de a iubi, aceea de a evada din propria tristete.
Autor: Emil Cioran


tristete tristete  Uneori suntem stapâniti de un simtamânt de tristete pe care nu izbutim sa ni-l controlam. Ne dam seama ca momentul magic al zilei a trecut si noi nu am facut nimic. Viata isi ascunde atunci magia si arta.
Autor: Paulo Coelho


tristete tristete  Chiar daca ar fi insemnat despartire, singuratate, tristete, iubirea isi merita fiecare banut din pretul ei.
Autor: Paulo Coelho


tristete tristete  Melancolia e o tristete subiectiva fara iesire.
Autor: Petre Þuþea


tristete tristete  Ce e mai rar pe lume decât un barbat? Nu vad decât copii pretutindeni. Copii batrâni, care se joaca cu tristete.
Autor: Alfred de VignyVezi alte cautari similare cu tristete : despre tristete pentru tristete citate tristete texte tristete
Cauta in dictionar traducerea cuvintelor in limba engleza : tristete