Tricouri personalizate
Ecitate
Acasa Proverbe Proverbe celebre Citate Citate celebre Legile lui Murphy Dictionare Blog
Curat  Cauta in site:

Citate despre "curat"
In aceasta pagina veti dscoperi o colectie impresionanta de Citate cu Curat si despre Curat.

curat curat  Ce usor se pateaza imaculatul! Ce simplu poate fi murdarit un suflet curat!
Autor: Valeriu Butulescu


curat curat  Un om incolor poate trece drept curat.
Autor: Vasile Ghica


curat curat  Cautã la cine te pretuieste, cât de curatã e inima, nu cât de inalt e gândul.
Autor: Nicolae Iorga


curat curat  Sufletul nostru-i asemeni apei: din cer se isca, la cer se suie si iar coboara catre pamânturi, vesnic altfel... De sus tâsneste din stânci abrupte suvoi curat, apoi se sparge in nori de spuma, se-nvaluieste-n vuiet blând jos spre adâncuri... De-apar in drumu-i stânci impotriva, spumega amarnic treapta cu treapta spre abis... Pe paturi molcom serpuie-n vaile verzi si-n lacul cel neted chipul isi scalda stelele toate... Suflet al nostru, cum semeni tu apei, soarta a noastra, cum semeni cu vântul...
Autor: Goethe


curat curat  Ca adevarul poate avea si influente dezastruoase asupra noastra nu marturiseste impotriva valorii sale ideale, ci dovedeste numai slabiciunea noastra: suntem ca bolnavii, care nu suporta aerul aspru si curat al muntilor.
Autor: Lucian Blaga


curat curat  Pe omul curat nu-l ai cu nimic la mâna.
Autor: Ileana Vulpescu


curat curat  Aceia care inteleg numai iubirea neplatonica degeaba vorbesc de drama. "Multumesc frumos pentru placere si va salut cu tot respectul". Asta-i toata drama. Cât priveste iubirea platonica, aici, de asemenea, nu poate fi vorba de drama, fiindca in aceasta iubire totul e limpede si curat.
Autor: Lev Tolstoi


curat curat  Uitati-va la copii, unul il pune pe altul jos, il gâtuie, ii trage pumni in cap, il gheruie pe fata, apoi se ridica amândoi si cel lovit te uiti la el ca deodata surâde ca un prost... Ei bine, nu e deloc prost, ci doar e curat, neatins de sentimentul umilintei.
Autor: Marin Preda


curat curat  Bunatatea din ochii lui Dumnezeu o vedem de câte ori ne ridicam privirea spre un cer senin, iar imensa bunatate a intregii sale fiinte o simtim de fiecare data când tragem in piept aerul curat al unei zile insorite de mai.
Autor: Cristian TeleucaVezi alte cautari similare cu curat : despre curat pentru curat citate curat texte curat
Cauta in dictionar traducerea cuvintelor in limba engleza : curat