Tricouri personalizate
Ecitate
Acasa Proverbe Proverbe celebre Citate Citate celebre Legile lui Murphy Dictionare Blog
Bucurie  Cauta in site:

Citate despre "bucurie"
In aceasta pagina veti dscoperi o colectie impresionanta de Citate cu Bucurie si despre Bucurie.

bucurie bucurie  La o nenorocire comuna oamenii sunt mai solidari decât la o bucurie comuna.
Autor: Valeriu Butulescu


bucurie bucurie  Vreau sa fiu imbalsamat. Nu cred in a doua viata. Doresc sa fac o bucurie arheologilor.
Autor: Valeriu Butulescu


bucurie bucurie  Zâmbetul, care e o cochetarie, o bunatate, n-are a face cu râsul, care e o bucurie, si cu rânjitul, care e batjocura. Cei mai multi oameni rânjesc.
Autor: Nicolae Iorga


bucurie bucurie  Zâmbetul, care este o cochetarie, o bunatate, nu are a face cu râsul, care este o bucurie, si nici cu rânjetul, care este o batjocura.
Autor: Nicolae Iorga


bucurie bucurie  Dragostea este bucuria de a face altora bucurie.
Autor: Sfântul Ioan Gurã de Aur


bucurie bucurie  A da milostenie inseamna a da cu bunavointa si bucurie. Daca nu dai astfel, mai bine nu mai da, fiindca aceasta nu este milostenie, ci paguba.
Autor: Sfântul Ioan Gurã de Aur


bucurie bucurie  Viata este alcatuita din sesuri, din vai, din piscuri, din platitudine si din rutina, din deprimare si din bucurie si dintr-un element obligatoriu: munca. În toate adversitatile si-mpotriva tuturor adversitatilor, omului ii ramâne acest suport moral: munca.
Autor: Ileana Vulpescu


bucurie bucurie  O, Dumnezeule! Sa puna oamenii un dusman in gura lor, ca sa le fure mintea! Sa ne transformam cu bucurie, chef, placere si aplauze in animale!
Autor: William Shakespeare


bucurie bucurie  Crezi ca poti fi recunoscator pentru un serviciu facut in sila? Desigur nu! ªi ajungi chiar la concluzia: mai bine nu l-ar fi facut. Crezi deci ca ai putea sa il servesti pe Dumnezeu cu raceala? Nu! Trebuie sa il servesti cu bucurie, cu toate slabiciunile tale, de care, cu ajutorul divin, te vei lepada.
Autor: Sfântul Josemaria Escriva


bucurie bucurie  Bucurie, adevar, dragoste. Acestea trei sunt surori si una te duce intotdeauna la cealalta. Nu conteaza ordinea in care sunt asezate.
Autor: Neale Donald Walsch


bucurie bucurie  Cel mai Înalt Gând este intotdeauna acel gând care contine bucurie.
Autor: Neale Donald Walsch


bucurie bucurie  Iubeste animalele: Dumnezeu le-a dat gândire rudimentara si bucurie netulburata. Nu le deranja bucuria, nu le hartui, nu le priva de fericirea lor, nu lucra impotriva intentiei lui Dumnezeu. Omule, nu te mândri cu superioritatea fata de animale; ele nu au pacat, dar tu, cu maretia ta, pângaresti pamântul prin existenta ta si iti lasi urmele prostiei dupa tine - aceasta, e adevarata pentru aproape fiecare dintre noi!
Autor: Dostoievski


bucurie bucurie  Admiratia este suprema bucurie a intelegerii.
Autor: Albert Camus


bucurie bucurie  Cea dintâi si singura datorie esentiala a omului este caritatea, adica o neobosita justificare a bucuriei existentei. A face din viata ta o permanenta bucurie - in pofida tuturor mizeriilor, si intunecimilor, si pacatelor, si neputintelor, si dezamagirilor - iata o datorie adevarata a omului si a omeniei din tine. Cred ca binele se justifica si se recunoaste prin bucurie. Cel mai mare pacat contra umanitatii este tristetea disperata ridicata la valoarea suprema a spiritualitatii.
Autor: Mircea Eliade


bucurie bucurie  În mâna lui Dumnezeu eu sunt o mica si modesta floare; doresc sa fiu un trandafir neinsemnat, dar la vederea si mirosul caruia sa se odihneasca ochii Lui dumnezeiesti, carora sa le ofere putina bucurie.
Autor: Sfânta Tereza de Lisieux


bucurie bucurie  Daca vrei sa devii sfânt, iti va fi usor, un singur scop sa ai: sa-i faci bucurie lui Isus.
Autor: Sfânta Tereza de Lisieux


bucurie bucurie  Aceasta este adevarata bucurie in viata: sa fii folosit intr-un scop pe care tu il admiti ca foarte important.
Autor: Stephen R. Covey


bucurie bucurie  Biserica Ortodoxa este o bucurie a tuturor de toti.
Autor: Dumitru Stãniloae


bucurie bucurie  Treimea nu se reduce la o esenta divina abstracta si impersonala, ci este o Treime de Persoane Care Se iubesc, Care-si extind iubirea Lor peste noi si in noi, in Hristos Care patimeste pentru noi, Care este intreg iubire pentru noi. Hristos ne cheama de asemenea sa inaintam cu ajutorul Sau spre o umanitate asemenea umanitatii Sale: o umanitate care vrea sa sufere pentru ceilalti ca sa-i innobileze, ca sa faca bucurie Tatalui ceresc, dându-I bucuria de a vedea ca inaintam prin iubirea dintre noi spre iubirea fata de El.
Autor: Dumitru Stãniloae


bucurie bucurie  In loc de o mie de cuvinte, mai bine numai unul, dar care-aduce Pacea.In loc de o mie de versuri, mai bine numai unul, dar care-arata Frumosul.In loc de-o mie de cantari, mai bine una, dar care-mprastie doar bucurie.
Autor: BuddhaVezi alte cautari similare cu bucurie : despre bucurie pentru bucurie citate bucurie texte bucurie
Cauta in dictionar traducerea cuvintelor in limba engleza : bucurie